DESPRE NOI2020-12-21T08:16:06+00:00

DESPRE NOI

In toti acest timp ne-am extins expertiza in domeniu folosind tehnologii performante, drone sau scannere menite sa sporeasca gradul de eficienta si acuratete a masuratorilor.

EXPERTII NOSTRI

  CONTACTEAZA-NE
  LIVIU STOICA
  LIVIU STOICACo-Founder/ Inginer Topograf
  0767 104 330
  RADU IONICĂ
  RADU IONICĂCo-Founder/ Inginer Topograf
  0767 670 115
  ANDREEA MĂDĂLINA ZAHARIA
  ANDREEA MĂDĂLINA ZAHARIAInginer Geodez
  PAUL NOGHI ANDRAS
  PAUL NOGHI ANDRASInginer Topograf
  Expertiza 95%
  Profesionalism 90%
  Pasiune 95%
  Garantia calitatii 90%

  SERVICII DE TOP

  Calitatea serviciilor oferite, profesionalismul si portofoliul nostru ne recomanda. Valorile noastre sunt regasite atat in profesionalismul de care dam dovada pe santier, cat si in expertiza cu care tratam fiecare proiect in parte.

  PARERILE CLIENTILOR

  „Melsam Construction a inceput colaboarea cu Topgis Engineering pentru masuratori topografice si topografie inginereasca in proiectul de construire a blocurilor de locuinte din Brasov, TOPCITY si Mall AFI Palace Brasov. Serviciile oferite in cele doua proiecte, se caracterizeaza prin profesionalism, respectarea termenelor stabilite precum si prin eficacitatea solutiilor ce au venit in intimpinarea nevoilor existente in proiecte. Urmare a colaborarii foarte bune, recomandam cu incredere serviciile oferite de Topgis Engineering.”
  Cristian Coman, Project manager / Melsam Construction
  „In calitate de beneficiar, al serviciilor oferite de TOPGIS Engineering, in cadrul numeroaselor proiecte, apreciez calitatea si profesionalismul de care au dat dovada. Recomand cu incredere.”
  Vlad Lazaroiu, Project manager/ Energo CCi
  „După o colaborare de aproape 4 ani nu putem decât sa recomandam cu toată încrederea echipa TOPGIS Engineering pentru promptitudinea cu care răspund tuturor solicitărilor noastre, pentru soluțiile aduse în momentele de cumpana și pentru profesionalismul cu care tratează fiecare cerință, chiar și atunci când acestea nu sunt tocmai simple. Mulțumim și ne întâlnim la următoarea misiune.”
  Codrut Ungureanu, Project manager / Alphaville
  „Echipa de la TOPGIS ENGINEERING m-a ajutat sa realizez un ortofotoplan si un plan topografic pentru locatia mea (planuri facute cu drona in cateva ore pe o suprafata de 2ha). Planuiesc sa fac anumite constructii in zona respectiva si fara ajutorul lor nu as fi reusit sa stiu cu exactitate care sunt diferentele de nivel si unde pot sa construiesc ce mi-am propus.
  Mai mult decat atat, datorita realizarii planurilor cu drona, am reusit sa economisesc foarte mult timp (zile), timp pe care l-am folosit pentru a avansa cu restul etapelor din proiect.
  Am avut o colaborare foarte buna cu ei si ii recomand cu caldura.
  Marian Petrescu, Owner/ Club Aventura
  „Am apelat la aceasta firma pentru servicii de cadastru si topografie in fond forestier, colaborarea a fost una de succes si recomand cu incredere consultanta acordata.”
  Paul Paicu, Sales Director Tornator

  Aveti intrebari? Contactati-ne cu incredere!

  CONTACTEAZA-NE!

  +40 731 703 313

  Brasov, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 37, Etaj II, 500085, Jud. Brasov

  office@topgis.ro

  +40 731 703 313

  Brasov, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 37, Etaj II, 500085, Jud. Brasov

  9:00am – 6:00pm