0%

Topgis Engineering

Despre Noi

Echipele noastre efectueaza masuratori topografice, atat de la sol cât și din aer, folosim drone în scop topografic, scannere laser 3D, stații totale și echipamente GNSS. Fie ca e nevoie sa-ți stabilești limitele imobilului, fie ca ai în proiect sa-ți construiești o casa, o hala, un bloc, un drum, un pod, ai nevoie de masuratori topografice. Scopul nostru este sa reproducem (sub forma de planuri, nor de puncte, BIM) cat mai fidel realitatea din teren si creionarea cât mai fidela a proiectelor tehnice în teren.

Ce inseamna asta?
  • Pe modelul cauza / efect, prin masuratori topografice creste atât eficienta cât și eficacitatea proiectelor imobiliare.
  • Eficienta: prin precizie, cost control, time manegement;
  • Eficacitate: siguranta lucrului bine făcut;
  • Pe scurt suntem primii care întra în șantier – prin lucrări de asistenta tehnica topografica si ultimii care pleacă – investiția trebuie înscrisă în cartea funciara, cercul masuratorilor fiind astfel închis.
Despre noi prima pagina (Custom)

Măsurători topografice

Ai întrebări? Sună la:+40 767 104 330

SPECILIȘTII NOȘTRI

Echipa Topgis

Topgis Engineering

Venim în sprijinul proprietarilor, dezvoltatorilor imobiliari, autorităților de patrimoniu și companiilor de construcții

Numerele vorbesc pentru noi

611

Topografie inginereasca

676

Lucrari de specialitate

49

Proiecte fotogrametrice și scanări 3D

328

Clienți

Servicii de top

Calitatea serviciilor oferite, profesionalismul si portofoliul nostru ne recomanda. Valorile noastre sunt regasite atat in profesionalismul de care dam dovada pe santier, cat si in expertiza cu care tratam fiecare proiect in parte.

Development
Profesionalism
Pasiune
Garanția calității

Telefon

+40 767 104 330

Adresa

Str. Bihorului, nr. 2, bl. 17, sc. A, ap. 1 Brașov

Email

office@topgis.ro

TOPGIS ENGINEERING

Fie că e nevoie să-ți stabilești limitele imobilului, fie că ai în proiect să-ți construiești o casă, o hala, un bloc, un drum, un pod, ai nevoie de măsurători topografice.

Scopul nostru este să reproducem (sub formă de planuri, nor de puncte, BIM) cât mai fidel realitatea din teren și creionarea cât mai fidelă a proiectelor tehnice în teren.

Call Now Button