0%
topgis (3)

Despre cadastrul verde

Cadastrul verde este un sistem informatic de înregistrare şi de evidenţă a spaţiilor verzi, aflate pe teritoriul intravilan al unei localităţi, folosit în numeroase oraşe din lume.

  • Societatea Topgis Engineering este capabilă să realizeze un sistem informațional al spațiilor verzi prin lucrări de identificare, măsurare, inventariere și cartare a terenurilor definite că spații verzi, precum și culegerea de informații specifice privind speciile de arbori și vegetația existența, cu determinarea indicilor cantitativi și calitativi.
  • Datele și informațiile menționate mai sus vor fi cuprinse într-un registru, numit registrul local al spațiilor verzi, aferent teritoriului intravilan al localității pentru care se întocmește.

Oricând ne puteți suna:

+40 767 104 330

La Ce Ajută Cadastrul Verde?

01
Colectare a milioanelor de puncte în câteva secunde, cu o acuratete de cativa mm. La o bună gestionare a potențialului spațiilor verzi cu implicații asupra siguranței și calității vieții
02
La protecția și conservarea spațiilor verzi pentru menținerea biodiversității lor
03
La elaborarea și aplicarea unui complex de măsuri privind aducerea și menținerea spațiilor verzi în starea corespunzătoare funcțiilor lor, în scopul ocrotirii sănătății populației și protecției mediului
04
La extinderea suprafețelor ocupate de spații verzi, prin includerea în categoria spațiilor verzi publice a terenurilor cu potențial ecologic sau socio-cultură

Telefon

+40 767 104 330

Adresa

Str. Bihorului, nr. 2, bl. 17, sc. A, ap. 1 Brașov

Email

office@topgis.ro

TOPGIS ENGINEERING

Fie că e nevoie să-ți stabilești limitele imobilului, fie că ai în proiect să-ți construiești o casă, o hala, un bloc, un drum, un pod, ai nevoie de măsurători topografice.

Scopul nostru este să reproducem (sub formă de planuri, nor de puncte, BIM) cât mai fidel realitatea din teren și creionarea cât mai fidelă a proiectelor tehnice în teren.

Call Now Button