SERVICII2019-06-03T08:08:40+00:00

SERVICIILE NOASTRE

Indiferent ca aveti nevoie de servicii de topografie, cadastru, fotografiere aeriana sau de un plan parcelar, echipa Topgis va asteapta cu cele mai bune solutii.

Asistenta Tehnica Totpografica Pe Santier

Lucrarile topografice preced, insotesc si termina orice proces de construire, specialistul topograf fiind de fapt liantul dintre proiect si executie.

Vezi detalii

Monitorizare / Urmarire Constructii

Urmarirea curenta a constructiei presupune observarea si inregistrarea unor aspecte, fenomene si parametri ce pot semnala modificari ale constructiei.

Vezi detalii

Ridicari Topografice / Planuri Topografice

Planul topografic este reprezentarea conventionala, analogica sau digitala, a unei suprafete de teren, intr-un sistem de referinta national sau local.

Vezi detalii

Cadastru Si Carte Funciara

Cadastru Brasov si cartea funciara formeaza sistemul unitar obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica a imobilelor de pe un teritoriu.

Vezi detalii

Cadastru Forestier

Delimitarea cadastrala a fondului forestier constituie lucrarea prin care se identifica, se masoara, se materializeaza si se oficializeaza hotarele.

Vezi detalii

Fotografiere Aeriana

Zborul se executa cu o drona quad copter (UAV – unmanned aerial vehicle) – cu ajutorul careia se vor colecta imagini din zona de interes.

Vezi detalii

Cadastru Verde

Societatea Topgis Engineering este capabila sa realizeze un sistem informational al spatiilor verzi prin lucrari de identificare, masurare.

Vezi detalii

Solutii GIS

Sistemul informaţional geografic (GIS) reprezinta un ansamblu de baze de date grafice si textuale, concepute unitar, intretinute independent.

Vezi detalii

Plan Parcelar

Planul parcelar este reprezentarea grafica a unei tarlale care contine limitele tuturor imobilelor din tarla si detaliile stabile din teren ce o definesc.

Vezi detalii

Aveti intrebari? Contactati-ne cu incredere!

CONTACTEAZA-NE!

+40 731 703 313

Brasov, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 37, Etaj II, 500085, Jud. Brasov

office@topgis.ro

+40 731 703 313

Brasov, Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 37, Etaj II, 500085, Jud. Brasov

9:00am – 6:00pm